Det vilde liv på kanten

Det vilde liv på kanten

Livet på kanten, kan have mange betydninger. Når vi bruger ”på kanten”, er der oftest tale om at gå fra noget der er okay og søge frem mod den ypperste grænse, der kan nås.

På kanten med kriminaliteten

Danmark er ikke et land, der kan se sig fri for kriminalitet og ulykker desværre. Det kan for mange være svært at forstå, hvorfor nogen mennesker hele tiden skal leve på kanten med loven og på trods af straf og bøder, aldrig kommer på rette veje igen.

Det er svært for de fleste at kende til situationer, hvor intet giver mening for os og så affinde os med at det bare ikke er alt vi behøver at forstå. Især når folk hele tiden lander i situationer med blå blink, kan det være svært at holde snuden for os selv og lade være med at lade nysgerrigheden overtage os.

Derfor er der også sider som f.eks. https://politirapporten.dk/, hvor personer der er nysgerrige på årsagerne til de blå blink, kan få de faktiske historier bag på plads. Det er dog ingen sikkerhed for, at man forstår hvorfor at personerne der lever på kanten med straffeloven, gør som de gør, men man kan i det mindste for fakta omkring hvad der er sket, på plads.

På kanten af den optimale vægt

Det er ikke kun kriminelle der lever det vilde liv på kanten. Også helt almindelig og lovlydige kommer ud for at leve livet på kanten af et eller andet. Noget der er mere end almindeligt er personer der lever livet på kanten af den optimale vægt.

På hjemmesiden altid-slank.dk, kan du finde inspiration til det vilde liv på kanten af vægten. Vi har nok alle en idé om, hvilken vægt vi ønsker at have, for at føle os bedst tilpas. Det vilde ved vægten er, at den for mange kan være svær at styre. Når vi føler os lige tilpas i egen krop, så er det ikke 5 kg mere eller mindre.

Vi skal altså finde en både at balancere med vægten og ofte er det en livsstil der skal indøves, for at vi stabiliserer os, når målet er nået. For de fleste handler det hele om at se på en kostændring og alene ved at spise sundere, kan man komme langt. Er man meget usund i forvejen, vil man formegentlig hurtigt se en forandring på vægtens cifre.

Livet på kanten af Danmarkskortet

Det er faktisk ikke kun personer der lever livet på kanten. Tillader man at personliggøre ting og steder, så er der en del flere der kan være med i ”legen”.

Når man kigger på kortet over Danmark og man bevæger sig helt ud på kanten af vestkysten, så kan man finde nogle byer, som næsten alle kender til. Der er mange forskellige historiske begivenheder forbundet med de forskellige steder, og det er derfor meget individuelt, hvad man hver især forbinder byen med.

Esbjerg er én af de byer der ligger helt på kanten af Danmark. Er man ikke selv fra Esbjerg har mange en fordom omkring at det er et sted der lugter af fisk. Det gør den nu ikke så meget den dag i dag, men der er selvfølgelig et Vesterhav lige op og ned ad byen.

Mange har også kendskab til byen pga. det rige kulturliv og til stadighed den længste gågade i Danmark. Byen er endvidere med en havn, der forbinder færgesejladsen mellem Fanø og Jylland, så på den måde er det også et kendt bynavn for turister.